Välservade, begagnade Apple produkter!

Apple produkter är suveräna och har mycket lång livslängd. Ibland slänger vi dem alldeles för tidigt bara för att köpa det senaste som egentligen inte är så mycket bättre än fjolårets modell. Att återanvända produkter är också en lysande möjlighet att bidra till ett miljövänligare samhälle och en cirkulär ekonomi. Speciellt för produkter av så hög kvalitet som Apple produkter – det finns ingen anledning att slänga dem i förtid.

Hög kvalitet och hållbarhet

Det finns alla anledningar att köpa en begagnad Apple produkt, men för säkerhets skull – köp en som är välservad och väl genomgången. En butik med mycket gott rykte är mresell – en av de stora online butikerna för begagnat. Här säkrar man produkterna, är specialister på Apple och ser till att du tryggt kan köpa begagnat. Dessutom är man mycket miljömedvetna och tänker helt grönt, det är också därför man vill förlänga livscykeln på Apple produkterna och återanvända dem.

Betala mindre för en bra produkt

Det är hälften så billigt, och mer, som att köpa en ny produkt. Den som säljer exempelvis sin iPhone till mResell får ett fixerat pris, mobilen sänds sedan in för genomgång och service för att vara i så gott skick som möjligt när köparen tittar på den. Om det finns repor visas dessa på sajten i närbild och självklart påverkar detta priset – till din fördel. För säljaren av sin Apple produkt är det fördelaktigt att spara tid, mResell gör jobbet, går igenom produkten och betalar frakten efter instruktion för packning och emballage. Produkten får inte skadas under transporten.

Filosofin är förstås att göra både säljare och köpare nöjda, därför ingår alltid garanti med 12 månader på de begagnade Apple produkterna, ibland till och med 18 månader – vilket man kan köpa till i vissa fall. Detta behöver dock ske i samband med köpet och inte i efterhand.

Vad ingår?

Om du exempelvis köper en iPhone levereras den med originalladdare, precis som alla produkter. Datorerna, de stationära, levereras med sina tangentbord, möss och trackpaddar om det inte framgår att annat ingår. Varje produkt kommer med en produktbeskrivning där man kan se exakt vad som ska ingå.

Leave a Reply